De gezondheid van uw voertuig is onze zorg

ONZE DIENSTENonderhoud & herstellingen op locatie

Heeft uw voertuig een onderhoud nodig? Remmen? Of wie weet schockdempers? Voor onderhoud en herstellingen komen wij tot bij jou waar u zich ook bevind! Hetzij thuis, op jou werk of zelfs op een familie feest waar je niet van tussen kan geraken en je vergeten bent om een afspraak te maken bij de garage. Dit lossen wij voor jou op!

Aanbrenging van een coating

Ook kan jou wagen bij ons afgeleverd worden met een coating, dit van de velgen tot een lak besherming of zelfs voor de binnenkant van jou voertuig.

We gebruiken hiervoor ook altijd de beste producten die vandaag te vinden zijn op de markt.

Mobiele carwash/detailing

Buiten de mobiele garage kan u ook beroep doen op ons voor het wassen van jou voertuig.

Zowel voor binnen als voor buiten hebben wij een oplossing. Heb je een rode kaart gekregen op de keuring vanwege doffe koplampen? Die brengen wij met plezier terug tot leven voor jou. Ook als je een plek in jou interieur hebt komen wij dit voor jou uit interieur halen.

Maandelijkse inspectie

Heb je een bedrijf (ook voor particulieren) en wens je ons maandelijks te zien voor jou wagenpark? Dat kan! Wij kunnen maandelijks langskomen, dit om bijvoorbeeld te kijken of alle lampen werkende zijn of om gewoon een beetje ruitensproeier vloeistof bij te vullen. Seizoens gebonden kan dit ook denk hier aan vooral de wielenwissels waar je dan niemand meer moet voor rond sturen naar een banden centrale, we komen dit gewoon bij jou doen.