ERVARING WAAROP JE KAN BOUWEN

WIE ZIJN WE,


Wij zijn een bedrijf dat is ontstaan uit een passie voor voertuigen. Na enkele negtatieve ervaringen in verschillende autobedrijven hebben we besloten om te tonen dat het ook anders kan. Wij willen onze klanten laten zien dat onze eerlijk en correct kan verlopen. Waarom nu die mobiele service? Vooral voor diegene die steeds een dag verlof vol plezier of rust moeten opofferen om naar de garage te gaan of voor hen die niet weg geraken thuis door omstandigheden. Deze situaties lossen wij allemaal op zodat u rustig kan verder werken of misschien genieten van en dagje verlof of een leuk familiefeest.              MOBIELE GARAGE

MOBIELE CARWASH/DETAILING

    POLIEREN & COATINGS

VOOR PARTICULIER OF BEDRIJF

BEKIJK ONZE DIENSTEN

CONTACTEER ONS

WAAROM VOOR ONS KIEZEN


Wij houden van een meer persoonlijke aanpak. Voor ons bent u niet zomaar een nummer dat zo snel en goedkoop mogelijk geholpen moet worden.

Zo streven wij er elke keer naar om het beste te kunnen geven van onszelf.

- We kijken naar uw agenda en dan naar die van ons         zodat we u zo snel mogelijk kunnen helpen.
- Bieden wij onze service mobiel aan.
- K
ijken wij altijd naar de beste producten of                         onderdelen die ook zo betaalbaar mogelijk zijn om       uiteindelijk een correcte service te kunnen     aanbieden. 


Wenst u graag een gratis offerte, persoonlijk gemaakt op basis van uw wensen (om zo bijvoorbeeld uw keuze voor naar ons over te stappen gemakkelijker te maken) dan, mag en kan u ons altijd contacteren en helpen wij u graag verder!